Ga naar hoofdinhoud

Vacature MOC Schilderswijk

MOC Multicultureel Ontmoetings Centrum Schilderswijk

Vrijwilligers ‘Jong geleerd’

We zoeken op korte termijn vrijwilligers voor ons nieuwe project ‘Jong geleerd’. Iedere woensdagmiddag kunnen 12 kinderen van 9-11 jaar terecht in het MOC om hun huiswerk te maken. De kinderen hebben thuis onvoldoende mogelijkheden rustig hun huiswerk te maken. Ook gaan we met hen creatieve spel- en leervormen doen, waarmee we willen laten zien dat leren heel leuk kan zijn. We zoeken voor dit project vrijwilligers die thuis zijn in rekenen of begrijpend lezen. Ook voor het onderdeel ‘creatieve spel- en leervormen’ zoeken we nog versterking.

Je bent op regelmatige basis (wekelijks of tweewekelijks) op woensdagmiddag tweeënhalf uur beschikbaar om mee te helpen met deze activiteit. Je doet dit met nog enkele andere vrijwilligers, waaronder ook een ervaren docent. Er is alle ruimte om je eigen ideeën in te brengen.

Het MOC is een inloophuis in de Haagse Schilderswijk, waarin de mens centraal staat. We helpen waar nodig, we werken graag samen en we geven en vragen verantwoordelijkheid. Ieder mens heeft talenten en kan een belangrijke bijdrage leveren aan het goede samenleven. Daar zetten wij op in!

Je werkt in een prettige en veilige omgeving met leuke collega’s. Er zijn zo’n 40 vrijwilligers actief in verschillende projecten. Van taallessen tot Voedselbank, van crea-café tot koken met kinderen. Het MOC heeft een grote zaal tot zijn beschikking, een grote keuken en diverse kleinere ruimtes, zodat we allerlei activiteiten kunnen organiseren.

Als je interesse hebt of je wilt eens nader kennis maken, neem contact op met Ruud Wiegant
via telefoon  070-7371356 of E: activiteiten@mocschilderswijk.nl. Ook kun je een kijkje nemen op onze website: www.mocschilderswijk.nl. Van harte welkom!

Multicultureel Ontmoetingscentrum
Veel gezichten, één hart

Back To Top