Ga naar hoofdinhoud

Vacature MOC Schilderswijk

MOC Multicultureel Ontmoetings Centrum Schilderswijk

Vrijwilliger Oudereninloop

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om gastheer of -vrouw te zijn tijdens de inloop van ouderen. Tweemaal per week opent het MOC zijn deuren voor oudere buurtbewoners. Ze komen voor koffie, voor ontmoeting en een praatje, er is een kopje soep en er zijn activiteiten (knutselen, bewegen). Met deze activiteit wil het MOC een bijdrage leveren aan de bestrijding van eenzaamheid van ouderen. Ook hebben we aandacht voor het verbeteren van de gezondheid, de financiële situatie en de zelfredzaamheid van ouderen.

Je bent op regelmatige basis (wekelijks of tweewekelijks) drie tot vier uur beschikbaar om mee te helpen bij de inloop. Je werkt in een team met andere vrijwilligers, ondersteund door een professional. Er is alle ruimte om je eigen ideeën in te brengen.

Het MOC is een inloophuis in de Haagse Schilderswijk, waarin de mens centraal staat. We helpen waar nodig, we werken graag samen en we geven en vragen verantwoordelijkheid. Ieder mens heeft talenten en kan een belangrijke bijdrage leveren aan het goede samenleven. Daar zetten wij op in!

Je werkt in een prettige en veilige omgeving met leuke collega’s. Er zijn zo’n 40 vrijwilligers actief in verschillende projecten. Van taallessen tot Voedselbank, van crea-café tot koken met kinderen. Het MOC heeft een grote zaal tot zijn beschikking, een grote keuken en diverse kleinere ruimtes, zodat we allerlei activiteiten kunnen organiseren.

Als je interesse hebt of je wilt eens nader kennis maken, neem contact op met Ruud Wiegant
via telefoon  070-7371356 of E: activiteiten@mocschilderswijk.nl. Ook kun je een kijkje nemen op onze website: www.mocschilderswijk.nl. Van harte welkom!

Multicultureel Ontmoetingscentrum
Veel gezichten, één hart

Back To Top